In verband met uitbreiding van de behandelmomenten in de praktijk in Haarlem (en het feit dat de meeste cliënten uit Amsterdam de weg naar Haarlem hebben weten te vinden!), heb ik besloten mijn werkzaamheden in Amsterdam te beëindigen.

In Haarlem heb ik de mogelijkheid een ruim scala aan behandelingen aan te bieden, dit in tegenstelling tot de praktijk in Amsterdam. Graag zou ik iedereen dus willen verwelkomen in Haarlem. De parkeermogelijkheden zijn fenomenaal:-)

Ik begrijp dat het voor sommigen lastig is en dat zij elders hun behandelingen zullen voortzetten. Mocht je enkel geïnteresseerd zijn in behandelingen met botox, dan kan ik nog de mogelijkheid bieden bij mij thuis in de behandelstoel de prikjes te ondergaan. Op dinsdag 13 februari van 15 tot 22 heb ik nog de mogelijkheid jullie in Amsterdam aan de Nassaukade te zien en te behandelen, laat je me weten als je daar gebruik van wilt maken?

Veel groeten en hopelijk tot ziens.
Willeke Kamphof

Maak direct een afspraak