Dermatoloog Haarlem: Willeke Kamphof

Dermatoloog Willeke Kamphof is gespecialiseerd in huidverjonging en het behandelen van (ernstige) huidproblemen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als dermatoloog in het ziekenhuis, heeft zij ervoor gekozen alle aandacht te richten op haar eigen praktijk. Dit stelt haar in de gelegenheid om uitgebreid de tijd te nemen voor al haar patiënten.

“Ik vind de algemene dermatologie nog steeds enorm boeiend, maar heb bemerkt dat ik het fijner vind als ik meer tijd kan uitrekken voor een patiënt dan in het ziekenhuis mogelijk was. In mijn eigen praktijk ben ik in de gelegenheid zelf te bepalen hoelang een consult duurt, wat een luxe!” 


Dermatologisch consult

Tijdens een consult zullen we samen de huid en het probleem uitvoerig bespreken en kijken naar de meest effectieve aanpak.

Dermatologisch consult € 70,-
Vervolg dermatologisch consult € 30,-
Kort consult met recept € 25,-

Vergoedingen

Willeke Kamphof heeft geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat de kosten van een consult of behandeling meestal niet vergoed worden. De kosten zijn echter een stuk lager dan die van het eigen risico dat je kwijt bent na een bezoek aan het ziekenhuis. Uiteraard kun je alsnog proberen (een deel van) de kosten vergoed te krijgen door de rekening bij je zorgverzekeraar in te dienen.