Profiteer de hele maand augustus van €200 euro korting op iedere eerste Femilift behandeling

Vaginale klachten als ongewild urineverlies, droogheid, pijn bij het vrijen of verminderde elasticiteit van de vaginawand hoeven niet langer een probleem te zijn. Door eenvoudige laserbehandelingen met de Femilift zijn deze klachten veelal goed te behandelen.

Vaginale elasticiteit

Na verloop van tijd, vooral na een bevalling, kan vaginaal weefsel uitrekken, wat voelt alsof het spierweefsel niet meer strak is en waardoor het vaginale gebied minder gevoelig is. Dit kan ook betekenen dat vrijen minder fijn voelt.

Meer informatie

Stressincontinentie

Stressincontinentie is ongewild urineverlies. Met een vaginale laserbehandeling kan de vaginawand verstevigd worden. Bij 85% van de vrouwen is het probleem na deze ingreep volledig verholpen.

Meer informatie

Aanmelden voor de eerste behandeling inclusief €200 korting

Na een bevalling

Na de bevalling kan het vaginale gebied uitgerekt en droog aanvoelen en kan de bekkenbodem zijn verzwakt. Femilift herstelt het gehele vaginale gebied door het weefsel te versterken en verstevigen, en herstelt de kracht en flexibiliteit.

Meer informatie

Droogheid en infecties

Femilift helpt vrouwen die last hebben van vaginale droogheid en terugkerende vaginale infecties, door de vaginawand en de hydratatie te herstellen. De behandeling verbetert het vaginale immuunsysteem en de bloedsomloop, stimuleert de aanmaak van gezond weefsel met een hogere weerstand tegen infecties en normaliseert de PH in de vagina.

Meer informatie

Na de menopauze

De hormonale veranderingen tijdens de menopauze kunnen het slijmvlies van de vagina dunner, droger en minder elastisch maken en leiden tot ontstekingen. Femilift herstelt de vaginawand, maakt hem dikker en herstelt de hydratatie.

Meer informatie

Aanmelden voor eerste behandeling inclusief €200 korting