Praktijk voor Injectables Haarlem

Alle cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Zij is gespecialiseerd in het zo mooi en natuurlijk mogelijk plaatsen van injectables. Kennis van zaken en voorzichtigheid zijn de pijlers van haar praktijk.

Mijn naam is Willeke Kamphof. Door mijn werk als dermatoloog ben ik gespecialiseerd in het behandelen van huidziekten, maar heb ik ook uitgebreide kennis over behandelingen die de verschijnselen van het ouder worden tegengaan. Het deskundig adviseren over verschillende injectables vereist expertise en een ruime dosis inzicht. Ik heb oog voor verhoudingen en ik vind het belangrijk dat het effect van mijn handelen subtiel en natuurlijk is. 

Rimpelbehandelingen met fillers

Een groot deel van Willekes handelswijze bestaat uit behandelingen met injectables. Grofweg zijn er twee verschillende soorten injectables: fillers en botox. Fillers worden toegepast om rimpels mee te behandelen die ontstaan door elasticiteits- en volumeverlies bij het toenemen van de leeftijd. Denk hierbij aan de neuslippenplooi, de lippen & de wangen.

Rimpelbehandelingen met botox (mimiek gerelateerd)

Rimpeltjes die veroorzaakt worden door je mimiek – dynamische rimpels – kunnen worden verzacht of zelfs verwijderd met botox. Dit wordt voornamelijk gebruikt bij kraaienpootjes, fronsrimpels en voorhoofdslijntjes. Vaak geeft een combinatie van fillers en botox het mooiste en meest natuurlijke effect.

  • Injectables worden met een naaldje in de huid ingebracht en worden na verloop van tijd door het lichaam afgebroken, hetgeen ze tot zeer veilige producten maakt.
  • Botox wordt wereldwijd gebruikt voor cosmetische behandelingen. Het is de meest gebruikte en meest effectieve manier om rimpels te behandelen zonder operatie.
  • Botox wordt al jarenlang met succes ingezet als behandeling tegen migraine. In de praktijk geeft 70-80% van de patiënten aan dat de klachten na de behandeling verminderd zijn.
  • Fillers zijn uitermate geschikt voor het vervagen van rimpels, plooien & lijnen. Ook dragen ze bij aan het verbeteren van de gezichtscontour, het creëren van volume en het verjongen van de huid.
  • Een behandeling met injectables kan ertoe leiden dat overmatige zweetproductie met ongeveer 95% gereduceerd wordt. Dit heeft geen invloed op de zweetproductie elders op het lichaam.
  • Skinboosters zorgen voor een glanzende, gehydrateerde huid. Ze kunnen gebruikt worden in je gehele gezicht om de kwaliteit en vochtbalans van de huid te verbeteren.