Plexr Soft surgery: liften, verjongen en verstrakken zonder snijden & hechtingen

Plexr is een medisch apparaat voor non-invasieve chirurgie, een methode waarbij er niet gesneden of gehecht wordt. Het is het meest innovatieve en effectieve alternatief voor chirurgische ingrepen zoals ooglidlifting, verwijderen van overtollige huid, halsversteviging, wenkbrauw- en mondhoeklifting & vele andere esthetische klachten. Naast behandelingen gericht op huidverjonging, biedt Plexr ook uitkomst bij het behandelen van diverse huidproblemen, zoals (acne)littekens.

Wanneer gebruik maken van Plexr?

Plexr kan gebruikt worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode, geschikt voor ieder huidtype.

  • Huidverstrakking (kaaklijn, decolleté, hals)
  • Huidverjonging (lifting & rimpelcorrecties)
  • Huidproblemen (acne littekens, xanthelasmata en overtollige huid diverse locaties lichaam)

Resultaat: een strakkere, meer egale en jonger uitziende huid*

De resultaten van Plexr zijn meestal direct zichtbaar, het effect wordt in de loop van weken echter alleen maar mooier. Naast het directe effect van lifting en verjonging profiteert de huid ook op de lange termijn van de behandeling omdat de de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels wordt gestimuleerd. Dit zorgt voor een boost in stevigheid.

Hoe werkt soft surgery met Plexr?

Tijdens een Plexr behandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gasdeeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Het gevolg is gedeeltelijke verdamping van de bovenste laag van de huid, zonder ongewenste verspreiding van warmte in de diepte of omringende huid. Hierdoor is het een erg veilige behandeling. Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal de een lokaal krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels, waardoor een strakkere huid ontstaat; de huid wordt als het ware gelift. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie in de huid. Dit effect laat zich niet onmiddelijk, maar pas enkele weken na de behandeling zien.

Is behandeling met Plexr voor iedereen geschikt?

Plexr kan gebruikt worden voor de behandeling van diverse huidproblemen en tekenen van veroudering bij elk huidtype en is ronduit veilig te noemen. Wel moeten mensen met een donker huidtype zeer voorzichtig zijn met blootstelling aan de zon na de behandeling. Meestal doen we eerst een proefplekje op een niet-direct zichtbare plek om in te kunnen schatten wat het effect van Plexr op de iets meer gepigmenteerde huid is.

Voor, na en tijdens de behandeling

Allereerst wordt uiteraard besproken wat de wensen en de mogelijkheden daartoe zijn. Indien Plexr een uitkomst zou kunnen bieden, wordt de procedure hiervan uitgebreid besproken. Vooraf wordt het te behandelen gebied met een crème verdoofd, dit duurt circa 20 minuten. Daarna wordt de huid grondig gedesinfecteerd en wordt met de Plexr de overtollige huid gedeeltelijk verdampt, hetgeen een beeld van talloze bruine vlekjes teweegbrengt. De huid wordt nadien weer schoongemaakt en een foundation met hoge zonnebrandfactor wordt geappliceerd. Dit moet de eerste weken na de behandeling elke dag herhaald worden. De kleine korstjes mogen niet verwijderd worden; dit gaat vanzelf.

Na een dag of 5 zullen alle bruine vlekjes verdwenen zijn en is een nieuwe, roze huid zichtbaar. Deze moet ook goed tegen de zon beschermd worden. Na verloop van tijd zal de huid weer egaal van kleur en strakker zijn; de rimpeltjes verminderd of zelfs verdwenen!

Voordelen & veiligheid PlexR

Oppervlakkige werking

De huid wordt zeer oppervlakkig behandeld. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of huidschade zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij een verkeerd gebruik van lasers.

Betaalbaar

De niet-invasieve Plexr behandelingen zijn betaalbaar en daardoor goedkoper dan operatieve ingrepen.

Geen littekenvorming

Plexr plasma-technologie verstrakt de huid zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.

Chirurgisch resultaat

Het resultaat is vergelijkbaar met dat van andere invasieve en operatieve ingrepen, maar met minimale gezondheidsrisico’s, minder stress en een kortere hersteltijd.

Alle huidtypen

De PlexR methode is geschikt voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen.

Minimale zwelling

Dit is afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak, persoonlijke aanleg en gevoeligheid voor oedeem.

 

Video PlexR behandeling

Contact | afspraak maken (Haarlem)

Alle behandelingen worden uitgevoerd door dermatoloog Willeke Kamphof. Dankzij haar achtergrond en expertise profiteer je van een mooi, langdurig en natuurlijk resultaat.

Je kunt online een afspraak maken voor een kosteloos cosmetisch consult of een (herhaal)afspraak. Heb je vragen alvorens je een afspraak wenst te maken? Neem dan even contact op.

Vraag stellen

* Willeke Kamphof is gespecialiseerd in het bereiken van dit resultaat. In het verleden behaalde resultaten bieden echter geen garantie voor de toekomst, ieder mens is immers uniek. Neem contact op voor eerlijk advies.