Cliënten over  Willeke Kamphof

Laurens van BovenInjectables

“Door Willeke Kamphof ben ik altijd op zeer professionele en kundige manier geholpen. Wat mij bijzonder aanspreekt is dat zij, in het ondoorzichtige woud van cosmetisch artsen, een dermatoloog is. Die ervaring merk je aan alles in het resultaat. Zij weet wat ze doet, neemt geen onnodige risico’s en bereikt zo een prachtig en natuurlijk resultaat. Haar flexibele en vriendelijke manier van werken maakt dat het elke keer weer een plezier is haar te bezoeken. Ik kan haar aan iedereen van harte aanbevelen.”

J. RozenbroekInjectables

“Willeke Kamphof is leuk, goed en betrouwbaar. Ze geeft altijd prima advies zonder je extreme en kostbare behandelingen op te dringen. Ik vind het prettig dat ze als dermatoloog weet waar ze over praat; dat boezemt vertrouwen in. Ze is realistisch en deskundig en laat me helemaal in mijn waarde. Daarnaast heeft ze een professionele, doeltreffende manier van werken, ik voel me bij haar altijd in goede handen!”

PetraFillers

“Uitstekende bereikbaarheid, service, deskundigheid en een perfect resultaat. Willeke luistert heel goed naar je wensen en geeft eerlijk aan of het mogelijk is. Zelf heb ik een rimpel en filler behandeling gehad en het mooiste is dat niemand het ziet. Het is heel natuurlijk en dat was precies de bedoeling.”

Katarina van den BergInjectables tegen overmatig transpireren & fronsrimpel

“Met een botox behandeling tegen transpireren heeft Willeke mij van een enorm gênant probleem af geholpen. Door mijn vertrouwen in haar als arts, durfde ik het ook aan om in mijn gezicht te laten prikken. Heel blij ben ik met zachtere uitdrukking van mijn gezicht doordat ik geen frons meer heb. Willeke geeft altijd kundig advies, ze is dan heel eerlijk wat ik erg kan waarderen.”

MarietteFemilift

“In korte tijd veel effect. Meer prikkeling tijdens gemeenschap en meer ontspanning. Een heel groot verschil, bijna zoals het was voor de overgang.”

AnoniemFractionele Laser

“Een professionele en persoonlijke behandeling die gericht is op een mooi en goed resultaat. Ik voel me hier erg op mijn gemak en er wordt rustig de tijd voor alles genomen. Wanneer je iets wil laten doen zou ik zeker hier even langs gaan. Een echte aanrader!”

MarjanRimpelbehandeling

“Professionele aanpak en ontspannen vriendelijke interactie.”

DianeFillers

“Willeke is zeer deskundig, geeft goed en reëel advies. Nazorg is uitstekend. Zeer mooi en natuurlijk resultaat.”

Monica KosterBotox & Fillers

“Willeke heeft mijn gezicht meerdere malen behandeld met botox en fillers. Voorafgaand aan de behandeling is er altijd ruimte voor een ontspannen gesprekje over mijn verwachtingen en de mogelijkheden. Zoals Aristoteles al schreef: “Schoonheid is een betere hulp dan alle aanbevelingsbrieven”. Ik kijk in mijn spiegel en zie de deskundigheid van Willeke.”

Susanne WaldauInjectables

“When I considered trying injectables as an anti-aging procedure I was recommended Willeke. The result was incredibly natural and consequently I went on to having fillers, which has had a subtle yet visible effect, literally erasing years off my face. I’ve been a client of Willeke for several years now for one reason: she is someone I can completely trust for safe, natural and aesthetic results.”

Sandra SikkensInjectables

“Sometimes “growing old gracefully” feels better with “a little subtle help”. “Subtle” is the key word Willeke can advise, and help you achieve this in a professional and relaxed atmosphere. I am extremely satisfied with the results and services received over the last years.”

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?